Hírzóna

Megint meglepőt húzott Gál Kristóf, már karácsonyi hangulatban a rendőrség

Megint meglepőt húzott Gál Kristóf, már karácsonyi hangulatban a rendőrség

Ezúttal azonban káromkodás nélkül hívta fel a figyelmet a rendőrségi szóvivő.

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. december 8., péntek
Megint meglepőt húzott Gál Kristóf, már karácsonyi hangulatban a rendőrség

Népszerűvé vált az a videó, amelyet még október legvégén osztott meg a Magyar Rendőrség a Facebook oldalán. Az online csalókra hívta fel benne a figyelmet Gál Kristóf, rendőrségi szóvivő, aki olyat káromkodott, hogy azt ki kellett sípolni. Ismét az online tér veszélyeit emelték ki, és ezt ismét a rendőrségi szóvivő főszereplésével tették meg.

 

 

"Kedves vásárlók! Gál Kristóf vagyok, a rendőrség szóvivője. Ugye nem adnád meg a bankkártya adataidat a veled szemben állónak? - hangzott el a kérdés a friss videóban.

Legyél körültekintő internetes vásárlásod során, hogy az ünnepek tényleg az öröm jegyében teljenek. De ne csak az ünnepi időszakban, az év minden napján.

 

A rendőrség egy korábbi bejegyzésében is látható már, hogy elég erősen készülnek a hivatásosok a karácsonyi ünnepre. A videóban két szolgálatban lévő egyenruhás fakad dalra a rendőrautóban, miközben karácsonyi dallamokat hallgatnak.

 

Van véleménye Önnek is témában? Várjuk levelét: velemenyszegedma@mediaworks.hu

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.