Hírzóna

Könyvgyűjtéssel egybekötött jótékonysági koncertet tartanak Szegeden

Könyvgyűjtéssel egybekötött jótékonysági koncertet tartanak Szegeden

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. december 8., péntek
Könyvgyűjtéssel egybekötött jótékonysági koncertet tartanak Szegeden

A Mathias Corvinus Collegium szegedi képzési központja idén is készül jótékonysági rendezvénnyel, a "Mesebeli karácsony" című program keretében egy koncertet és könyvgyűjtést tartanak.

 

 

Ez már egy több éves hagyomány a szegedi képzési központ elétében, hogy egy jótékonysági koncert keretében könyvfelajánlásokkal járulnak hozzá a nehéz helyzetben lévők karácsonyához. 

A koncert belépője jó állapotú gyermek- vagy ifjúsági könyv lesz, amelyet a koncert napján a helyszínen, vagy azt megelőzően is felajánlhatnak az adakozni szándékozók. Tekintettel a kárpátaljai magyar oktatási intézményekben tanuló diákok nehéz helyzetére, akik óriási hiányt szenvednek magyar nyelvű, értékes olvasmányokból, a felajánlott köteteket Kárpátaljára, a Karácsfalvai Óvoda és Líceum könyvtárának juttatják majd el.  

A rendezvény időpontja és helyszíne: Szombat 15 óra, Szegedi Dóm, 6720 Szeged, Dóm tér 15.

A fellépők listája itt található.

Bővebb információk az alábbi elérhetőségeken: szeged@mcc.hu email címen vagy +36 30 135 2139 telefonszámon.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.