Hírzóna

Lázár János újabb fejlesztésekről beszélt

Lázár János újabb fejlesztésekről beszélt

Kovács György
2023. november 28., kedd
Lázár János újabb fejlesztésekről beszélt

Mint arról beszámoltunk, Lázár János és Pásztor Bálint együtt indultak el Szegedről a vajdasági Palicsra, az újonnan átadott vasútvonalon. A helyszínen a december 17-i szerb országos és tartományi választásokon való tömeges részvételre buzdította Lázár János a vajdasági polgárokat. 


Lázár János hangsúlyozta, hogy az erős magyar érdekképviselet hozhat még nagyobb fejlesztéseket és még eredményesebb szerb-magyar együttműködést. Lázár beszélt arról is, hogy 

most becsülik fel a Szabadka-Baja vasútvonal újbóli megépítésének költségeit és néhány év múlva ez a projektum is megvalósulhat. 

Azt is elmondta, hogy a Hódmezővásárhely-Szeged-Szabadka vasútvonalon tervezett villamosvasút, vagyis az úgynevezett tram-train beindítása is a tervek közt szerepel.

Most vonatozzon, mert a börtönben nem lehet majd...

- szúrta oda Molnár Róbert, Márki-Zay kitartottja, aki Kübekháza polgármestere, aki elvtársához híven, a helyi ügyek helyett inkább mással foglalkozik.

Ez alól Botka önkormányzati pénzből fenntartott propaganda lapja sem volt kivétel, amely Lázár Jánost hibáztatta a 7 perc késésért. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.