Hírzóna

Belehalt sérüléseibe a szegedi utas - szemtanúkat keres a rendőrség

Belehalt sérüléseibe a szegedi utas - szemtanúkat keres a rendőrség

2023. november 22., szerda
Belehalt sérüléseibe a szegedi utas - szemtanúkat keres a rendőrség

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06000/765/2023. bűnügyi számon, halálos közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást. Az állampolgárok segítségét is kéri a rendőrség az eset tisztázása érdekében.

 

 

 

A baleset 2023. szeptember 5-én 10 óra 10 perc körül történt Szegeden, a Széchenyi téren. A sértett az NKG-733 forgalmi rendszámú, 71-es járatszámú autóbuszon utazott, mikor annak vezetője egy közlekedési szituáció miatt hirtelen fékezett, melynek következtében a sértett elesett. 

A baleset során nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, majd kórházi ellátása során elhunyt.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság azon szemtanúk jelentkezését várja, akik az esemény bekövetkezésének idején az NKG-733 forgalmi rendszámú, 71-es járatszámú autóbuszon utasként tartózkodtak vagy bármilyen információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatban.

Jelentkezni a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (Szeged, Kossuth Lajos sgt. 28.), vagy telefonon a 06/62/562-400/17-21 melléken, illetve a 112 számon lehet.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.