Hírzóna

Kocsis Máté kezdeményezte a titkosszolgálati jelentés közzétételét

Kocsis Máté kezdeményezte a titkosszolgálati jelentés közzétételét

2023. október 30., hétfő
Kocsis Máté kezdeményezte a titkosszolgálati jelentés közzétételét

Mint arról korábban beszámoltunk és a helyszínről tudósítottunk is, Kocsis Máté a határzárnál jelentette be, hogy a migráció és a terrorizmus összefüggéséről szóló titkosszolgálati jelentés feloldását fogja kezdeményezni. A mai ülésen ez hivatalosan is megtörtént.

A Fidesz frakcióvezetőjének indítványát támogatta a Nemzetbiztonsági Bizottság, így azt a közvélemény is megismerheti hamarosan.

Magyarország déli határainál egyre világosabban látszik, hogy a felelőtlen brüsszeli migrációs politika miként növeli a terrorveszélyt, és milyen kockázatot jelent a fegyverek egyre nagyobb arányú megjelenése a térségben. Mára rendszeressé váltak az erőszakos, fegyveres támadások, melyek már a határvédők biztonságát is veszélyeztetik. Minden eszközzel fel fogunk lépni a terrorizmus ellen!

- közölte Kocsis Máté közösségi oldalán.

https://szegedma.hu/2023/10/titkosszolgalati-jelentes-keszult-a-migracio-terrorkockazatairol

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.