Hírzóna

A szegedi Sárközi MMA Team ketrecharcosa hunyt el a sándorfalvi balesetben

A szegedi Sárközi MMA Team ketrecharcosa hunyt el a sándorfalvi balesetben

2023. június 20., kedd
A szegedi Sárközi MMA Team ketrecharcosa hunyt el a sándorfalvi balesetben

A Csepel, a Dunaújváros és a Szeged egykori válogatott birkózója, A sárközi MMA Team ketrecharcosa, a 27 éves Kardos Róbert vesztette életét a délelőtti balesetben, Sándorfalván - derül ki a Magyar Birkózók Szövetségének közösségi oldalán megjelent bejegyzéséből.

Mint azt mi is megírtuk, ma délelőtt valamivel 9 óra körül egy autó fának csapódott Sándorfalva külterületén. A sofőr a baleset következtében elhunyt.

A Magyar Birkózók Szövetsége posztjában derül ki, hogy az áldozat a 27 éves birkózó Kardos Róbert volt, aki a szegedi válogatott tagja is volt korábban.

Ahogy a bejegyzésében a Szövetség írja, a sportoló 2013-ban felnőtt országos bajnoki címet szerzett a szabadfogású 55 kilogrammosok között, ugyanebben az évben a junior világ- és Európa-bajnokságon, valamint a budapesti felnőtt-világbajnokságon is magára ölthette a címeres mezt. Legjobb nemzetközi eredményét 2017-ben, a szombathelyi U23-as kontinensbajnokságon érte el, ahol nyolcadik helyezett lett a szabadfogású 61 kilogrammosoknál. Aktív birkózópályafutását követően is a küzdősport szerelmese maradt, ketrecharcosként tevékenykedett.

Kardos Róbertről csapata, a Sárközi MMA Team is megemlékezett közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.