Hírzóna

Ismét megrendezik a ,,közeledik a család" vetélkedőt

Ismét megrendezik a ,,közeledik a család" vetélkedőt

2023. április 27., csütörtök
Ismét megrendezik a ,,közeledik a család" vetélkedőt

Idén is lesz ,,közlekedik a család" Csongrád-Csanád vármegyében. A vetélkedő célja, hogy a legfiatalabbak megismerkedjenek a körültekintő és példamutató közlekedéssel, az idősebbek pedig átismételjék azt - nyilatkozta Vad Róbert a vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának titkára a Rádió 88-nak.

Mint mondta, a személyi sérülések megelőzése érdekében rendezik meg a vetélkedősorozat vármegyei fordulóját május 20-án a Napfény Park Bevásárlóközpont parkolójában. A vetélkedőre olyan családok jelentkezését várják, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik B kategóriás jogosítvánnyal, illetve 6-17 év közötti gyermeket nevel - nyilatkozta Vad Róbert.

Hozzátette, a rendezvény célja, hogy a közlekedők széles rétege számára - legyenek gyalogosok, kerékpárosok, gépjárművezetők - ráirányítsák a figyelmet a biztonságos közlekedés és a szülői példamutatás fontosságára, valamint a család közösségépítő erejére.

A legeredményesebb család részt vehet a vetélkedő szeptemberi országos fordulójában, ahol egy gépkocsit nyerhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.