Hírzóna

Majdnem elárasztott a víz egy lakótelepet Szegeden

Majdnem elárasztott a víz egy lakótelepet Szegeden

2022. december 5., hétfő
Majdnem elárasztott a víz egy lakótelepet Szegeden

Két autó karambolozott az M5-ösön, a szén-monoxid riasztó is megszólalt egy szegedi családnál és egy lakótelep is majdnem elázott a rossz vezetékek miatt - derül ki a Katasztrófavédelem hétvégi összesítőjéből.

Egy idős, beteg ember lakásába nem tudott bejutni a mentőszolgálatszombatonSzentesen. Az Apponyi térre riasztották a város hivatásos egységét. A tűzoltók kéziszerszámokkal feszítették fel a bejárati ajtót, majd a beteget átadták a mentők munkatársainak.

Egy hatodik emeleti, lezárt lakásból szivárogni kezdett a víz Szegeden. Az alsóbb szinteken lévő lakások elkezdtek beázni tőle. A szegedi hivatásos egység nyitotta fel a lezárt lakást, a sérült vízvezetéket pedig elzárták.

elzett a szén-monoxid-érzékelő egy szegedi családi házbanvasárnap. A város hivatásos tűzoltói is méréseket végeztek a házban. A gázszolgáltató szakembereivel közösen átvizsgálták a tüzelő-és fűtőberendezéseket. A jelzőberendezésnek köszönhetően senkinek nem esett baja.

Nyolcan sérültek meg abban a balesetben, amely vasárnap történt Mórahalomnál - erről mi is írtunk. Egy személyautó borult fel az 55-ös úton. A műszaki mentést a szegedi hivatásos és a mórahalmi önkéntes tűzoltók végezték el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.