Hírzóna

Üzemlátogatással egybekötött műhelymunkát szervez a Naturtexnél a kamara

Üzemlátogatással egybekötött műhelymunkát szervez a Naturtexnél a kamara

2022. február 21., hétfő
Üzemlátogatással egybekötött műhelymunkát szervez a Naturtexnél a kamara

Február 24-én az „Ipar 4.0 szomszédolás” programsorozatban újabb nyitott üzemlátogatással egybekötött műhelymunkára invitálja az érdeklődőket a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi-és Iparkamara. A házigazda ezúttal a Naturtex Kft. lesz, mely Dél-Magyarország egyik legjelentősebb, több éve sikeresen működő vállalkozása. Ez idő alatt számos érdekes tapasztalatot szerzett a cég, többek között szembenézett a vállalati költözés előnyeivel és árnyoldalaival is.

Kinek érdemes ellátogatni?

A vállalkozás szegedi székhelyén megrendezésre kerülő rendezvény célja, hogy a technológiaváltást az eredeti, céges környezetben mutassa be. Tehát érdekes lehet mindazon vállalkozások részére, akik költözés előtt állnak és szívesen hallanának olyan sikeres jógyakorlatokról, amikkel ez a lehető leghatékonyabban megoldható.

A kerekasztal beszélgetés egyik résztvevője és egyben házigazdája is Gellért Ákos, aki ipari alelnökként aktívan részt vesz mind a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi-és Iparkamara, mind a Dél-alföldi Ipar 4.0 üzleti közösség munkájában.

Kiváló lehetőség kapcsolatszerzésre

A korábbi állomásokhoz hasonlóan ezúttal is közös gondolkodásra, tapasztalatcserére kerülhet sor. Az eseményen részt vesznek a kamara RILIAM I.-4.0 projektjében létrejött Dél-alföldi Ipar 4.0 üzleti közösség tagjai is, így a céglátogatás kiváló lehetőséget biztosít az automatizálásban, robotikában, mechatronikában kiemelkedő cégek közötti kapcsolatépítésre is.

Emellett egyedi élményt biztosít mindazok számára, akik érdeklődnek a Naturtex gyártástechnológiája iránt. Az Interreg-IPA Magyarország–Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Programban megvalósuló RILIAM I.-4.0 projektben pedig nemzetközi kapcsolatépítésre is kiváló lehetőséget biztosít a résztvevőknek. 

A projekt következő állomása március 8-án egy tréning és egy klubesemény lesz, majd májusban egy nagyszabású, robotshow-val összekötött KKV konferenciára kerül sor. A program ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött és a hatályos járványügyi intézkedéseknek betartásával lehetséges. Jelentkezni ezen az oldalon lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.