Minden cikkben
Minden szerző
csongrád-csanád megyei kereskedelmi és iparkamara
Minden dosszié
1-6 találat megjelenítése a 6-ből a következő témában:
Minden cikk
Hírzóna

Bemutatókkal zárultak a robotika táborok

Bemutatókkal zárultak a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK) robotika táborai július 15-én pénteken. Az elmúlt két hétben összesen 30 alsó és felső tagozatos diák vett részt az ingyenes táborokban, ahol Lego-robotok segítségével ismerkedtek meg a területtel. Az záróeseményen a felsősök mellett a WRO (World Robot Olimpiad) idei nemzeti döntőjén dobogós helyezést elérő megyei csapatok is bemutatkoztak.

Bemutatókkal zárultak a robotika táborok
Gazdaság

Kőkuti Attila lett a megyei iparkamara elnöke

A szeptember 25-én, pénteken tartott tisztújító küldöttgyűléssel zárultak le a választások a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában (CSMKIK). A gazdasági önkormányzat elnökének dr. Kőkuti Attilát, a Tornádó International Kft. ügyvezetőjét választották 4 évre. A kereskedelmi alelnöki pozíciót Palotás Sándor, a Déli-Farm Kft. ügyvezetője, a kézműipari alelnökit pedig Török László egyéni vállalkozó tölti majd be, ők már mindketten második ciklusukat kezdhetik meg. Tóth Gábor, a PC Trade Systems Kft. ügyvezetője szolgáltatási alelnökként, míg Gellért Ákos, a Gellért és Fiai Consulting Szolgáltató Kft. ügyvezetője 2024-ig ipari alelnökként dolgozik majd a gazdasági önkormányzatnál.

Kőkuti Attila lett a megyei iparkamara elnöke

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.