Hírzóna

Vadvilág Szegeden: egy strucc rohangál Sándorfalva mellett

Vadvilág Szegeden: egy strucc rohangál Sándorfalva mellett

2022. január 18., kedd
Vadvilág Szegeden: egy strucc rohangál Sándorfalva mellett

Olvasónk egy érdekes videót juttatott szerkesztőségünk birtokába, mely szerint Sándorfalva és Dóc között egy strucc kóborol az autóúton.

Egy rövid, olvasónk által készített videóban jól látható, hogy a nagymadár, első látásra feltűnően nyugodtan bóklászik az autóúton. A beküldő elmondása szerint a Sándorfalva és Dóc közötti országúton látható.

A strucc mögött az autók is lelassulnak, vélhetően senki nem kalkulált bele a kedd délelőttjébe egy Magyarországon egyáltalán nem őshonos madarat.

Bármennyire is furcsa, nem ez az első eset: tavaly nyáron, egész pontosan július 3-án egy emunak kélt lába Szeged belvárosában.

A rendőrség megkeresésünkre azt válaszolta: a struccot sikerült leterelniük az útról, a továbbiakban nem okoz forgalmi akadályt. A futómadár tulajdonosát értesítették.

(Borító kép: pexels.com)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.