Minden cikkben
Minden szerző
Minden címke
Minden dosszié
1-10 találat megjelenítése a 38-ből a következő témában:
Minden cikk
Egészség

Most jön a járvány legnehezebb szakasza - vallotta be Orbán Viktor

Nagyon különleges tudást birtokló orvoscsoporttal találkoztam, járványmatematikusoknak szokták őket nevezni. Ők azok, akik abban segítenek, hogy az egészségügyi jelenségek milyen trendekké állnak majd össze, egyszerűbben fogalmazva, mi fog velünk történni a következő napokban és hetekben – mondta közösségi oldalára feltöltött videójában Orbán Viktor, miután csütörtökön szakértőkkel egyeztetett.

Most jön a járvány legnehezebb szakasza - vallotta be Orbán Viktor
Politika

Újabb álhírvideóval kampányol a baloldal

Újabb álhírvideót tett közzé az MSZP. „A Magyar Szocialista Párt mint az állampárt jogutódja nem tanul a múltból, és sajnos nem is felejt! A járványügyi védekezésben részt vevő egészségügyi dolgozókat álmentő szerepeltetésével megtámadó Korózs Lajos-videó után ezúttal Molnár Zsolt vállalta magára az álhírgyáros főszerepet” – írta Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára közösségimédia-oldalán – számolt be a Magyar Nemzet. 

Újabb álhírvideóval kampányol a baloldal
Egészség

Orbán Viktor szerint a maszkviselésen múlik a járvány megfékezése

A cél az, hogy a magyarok az elsők között juthassanak koronavírus elleni, megbízható minőségű vakcinához - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs pénteki ülése után a Facebookra feltöltött videóban. A kormányfő hangsúlyozta: a maszkviselésen múlik a járvány megfékezése.

Orbán Viktor szerint a maszkviselésen múlik a járvány megfékezése

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.