Hírzóna

Ne a röszkei és csanádpalotai határnál próbáljon belépni az országba

Ne a röszkei és csanádpalotai határnál próbáljon belépni az országba

2022. január 8., szombat
Ne a röszkei és csanádpalotai határnál próbáljon belépni az országba

Az ünnepekről visszatérő vendégmunkások miatt torlódás alakult ki a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyek belépő oldalán szombaton délelőtt - közölte a rendőrség a honlapján.

A személygépkocsival Szerbia felől érkezőknek az ásotthalmi és a kübekházi közúti átkelőnél három, a szombaton, valamint vasárnap csak belépésre használható röszkei közúti átkelőnél kettő órát kell várakozniuk. A határátkelőhelyek teljes kapacitással üzemelnek, a röszkei autópálya-határátkelőhelyen további két kilépő sávot is megnyitottak a Magyarország felé tartó forgalom számára.

A Romániából személygépkocsival érkezőknek kettő órát kell várakozniuk a csanádpalotai autópálya-átkelőnél. Szintén kétórás a várakozás a személyforgalomban a nagylaki közúti határátkelőhelyen, a kiszombori közúti határátkelőhelyen pedig egyórás a sor a belépő oldalon.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.