Hírzóna

Békésen ügető lovat fogtak be Újszegeden

Békésen ügető lovat fogtak be Újszegeden

2021. június 3., csütörtök
Békésen ügető lovat fogtak be Újszegeden

Az Újszeged az én otthonom nevű Facebook-csoportban jelent meg az alábbi kép tegnap délután, melyet a Katalin utca Fülemüle utca felé vezető szakaszán készült:

A lovat a fényképet feltöltő hölgy lánya készítette, aki az édesanya elmondása szerint nagy állatbarát. Ezzel a fotóval pedig a gazdát szerették volna megtalálni. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság hamar értesült az esetről, az állatot befogták és a gazdája is jelentkezett érte. Egyszóval: az akció sikeres volt.

A fotót készítő lány édesanyja lapunknak azt is elárulta: több autós is szemtanúja volt az esetnek és lassan közlekedtek tovább, nehogy elriasszák a lovat.

A hét elején is bajba jutott egy ló a városban, akkor a Katasztrófavédelemnek kellett egy csatornába csúszott kancát kimentenie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.