Hírzóna

Ragaszkodott a kétkerekűekhez egy vásárhelyi tolvaj

Ragaszkodott a kétkerekűekhez egy vásárhelyi tolvaj

2020. július 6., hétfő
Ragaszkodott a kétkerekűekhez egy vásárhelyi tolvaj

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki segédmotoros kerékpárt, valamint bicikliket tulajdonított el Hódmezővásárhelyen. Lopás miatt kell felelnie - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a 49 éves elkövető először 2020 januárjában ment be egy ingatlan udvarára a megyei jogú városban. Ott kutatást végzett, majd elvitt egy segédmotoros kerékpárt. Ezt követően május 17-én este a városban sétálva felfigyelt egy társasház előtt lévő lezárt kerékpárra. Levágta róla a lakatot és eltekert. Egy hónappal később újra megjelent a környéken, ezúttal a lakótömb szomszédságából vitt el egy biciklit, miután letörte róla a zárat. A rendőrök a nyomozás során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit gyanúsítottként kihallgattak. Vele szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A megtartott kutatások során az egyenruhások lefoglalták a kétkerekűeket, majd visszaadták azokat a tulajdonosoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.