Hírzóna

Mobilt lopott és drog is volt a brutális szegedi támadónál

Mobilt lopott és drog is volt a brutális szegedi támadónál

2019. április 12., péntek
Mobilt lopott és drog is volt a brutális szegedi támadónál

Pénzt követelt, majd ütni kezdte ismerősét az utcán egy férfi Szegeden. Rablás, garázdaság és lopás miatt is eljárás indult ellene. Az incidensről elsőként a szegedma.hu számolt be.

A 21 éves férfi 2019. április 11-én 12 óra 25 perc körül támadt ismerősére a Mátyás téren, miután hiába kért tőle pénzt, a nő nem adott. A férfi ekkor ütni kezdte és földre rántotta a sértettet, elvette pénztárcáját, majd távozott a helyszínről – tisztázta a történteket a

rendőrség közleménye

, amelyben azt is írják, egy kutyát sétáltató férfi sietett a nő segítségére, a felételezett elkövető őt is megütötte, megrúgta, majd elmenekült a helyszínről. Az esetet többen is látták, köztük a szegedma.hu tudosítója, portálunk így

elsőként számolt be a brutális támadásról

. A szegedma.hu információi szerint a bántalmazott és kirabolt nőt megmentő férfit hat órán át hallgatták ki a rendőrök. Úgy tudjuk, a sértett nő nem magyar, hanem spanyol állampolgár. Az elkövetőről kiderült, a verekedésen túl más is írható a számlájára, ugyanis az esetetmegelőzően egy lakásából ellopott egymobiltelefont, amikor pedig a rendőrök elfogták, kábítószert találtak nála.

A jelenleg előzetes letartóztatásban lévő férfi tehát pár óra alatt négy bűncselekményt is elkövetett,

így ellene rablás bűntette, garázdaság, kábítószer birtoklása és lopás vétsége miatt indult eljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.