Közélet

Brutálisan összeverte a fiatal nőt a szegedi ámokfutó

Brutálisan összeverte a fiatal nőt a szegedi ámokfutó

2019. április 11., csütörtök
Brutálisan összeverte a fiatal nőt a szegedi ámokfutó

Bár számos szemtanúja volt az esetnek, négyen is hívták a rendőrséget, fél óra alatt sem sikerült kiérniük – mesélték. Végül a véletlen mégis arra sodort egy járőrt.

Megrázó jelenetnek lehettek tanúi azok, akik csütörtök dél körül a Mátyás tér környékén sétáltak. Egy fiatal férfi rátámadt egy nőre, és megpróbálta elvenni a pénztárcáját.

Rángatta a táskájánál és a hajánál fogva, és brutálisan összeverte a lányt, ököllel ütötte a szerencsétlent, ahol csak érte.

Egy kutyáját sétáltató fiatal mentette meg a földön szinte magatehetetlenül fekvő, láthatóan sokkos állapotba került nőt.

– Rákiabáltam a kapucnis férfira, hogy mit művel. Azonnal ledobta a földre a pénztárcát és egy ötszázast is, majd elkezdett nekem jönni. Muszáj volt védekeznem, engem is össze akart verni – mesélte a bátor fiatal, akinek sikerült megfékeznie a dühöngő ámokfutót.

Addigra azonban már többen is nézték, hogy mi történik. – Azonnal hívtuk a rendőröket és a mentőket. A mentők gyorsan kiértek, de a rendőrök nem. Még hárman hívtuk őket, de csak annyit mondtak, tudnak az esetről, viszont fél óra alatt sem értek oda - mesélte Linda, aki szerint

végül a vak szerencsének volt köszönhető, hogy elfogták a támadót.

– Megpróbált elsétálni ez az elmebeteg, mi meg mentünk utána. Pont arra ment egy járőrautó, sikerült leintenünk. Ők már némi hezitálás után elkapták a srácot, és bezsuppolták a kocsiba – folytatta a szemtanú.

Az összevert lány rettenetesen nézett ki, az arca óriásira dagadt fel az ütésektől. Az alkoholtól vagy drogtól kábult támadója azt üvöltözte, hogy "ez a barátnőm és azt csinálok vele, amit akarok, ha így viselkedik" – mesélte egy másik szemtanú. A fiatal lányt és a megmentőjét is kórházba kellett szállítani, a mentősök szerint az agyrázkódás mindkettejüknél azonnal látható volt. Alaposabb vizsgálat után tudják majd csak megmondani, hogy pontosan milyen, és mennyire maradandó sérüléseket szenvedtek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.