Hírzóna

Keveri a dátumokat Botka László, aki cáfolja, hogy egy szatyor pénzt fogadott volna el!

Keveri a dátumokat Botka László, aki cáfolja, hogy egy szatyor pénzt fogadott volna el!

2018. február 8., csütörtök
Keveri a dátumokat Botka László, aki cáfolja, hogy egy szatyor pénzt fogadott volna el!

És természetesen azt is, hogy összen 250 milliót tett volna zsebre egykori mentorával, a legendás polgármesterrel: Toller Lászlóval együtt.

Súlyos vádakat fogalmazott meg bírósági vallomásában egy férfi, ami szerint:

Összesen 250 millió forintot kért zsebbe Botka László és Toller László azért, hogy tető alá hozzanak egy ingatlan üzletet Pécsen - még a kétezres évek közepén. Botka hozta a projektet, Toller simítgatta helyben az ügyeket és közösen intézkedtek a Gazdasági Minisztériumban.

Az ügyről a részletes cikkünket

IDE KATTINTVA olvashatja el

. Botka László lapunknak eljuttatott közleményében

határozottan tagadta, hogy bárkitől is pénzt fogadott volna el!

Azt írta, hogy a cikk "minden tényállítása szemenszedett hazugság".

"Toller László régóta halott. Én pedig sem országgyűlési képviselő, sem polgármester nem voltam a cikkben jelzett időpontban. A cikk szerint ennek dacára „intézkedtem” az akkor Matolcsy György vezette fideszes gazdasági minisztériumban egy titokzatos pécsi beruházás ügyében"

- írja a közleményében, de vagy véletlenül, vagy szándékosan, de keveri a dátumokat. A cikkben ugyanis az olvasható, hogy

a vallomás szerint 2004-től "gyorsította fel" Botka és Toller a pécsi projektet, akkor pedig országgyűlési képviselő volt Botka László.

A szegedi polgármester jelezte azt is, feljelentést fog tenni a cikkben írtak miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.