Gazdaság

Több mint félmillió devizahitelesen segített a kormány

Több mint félmillió devizahitelesen segített a kormány

2013. augusztus 14., szerda
Több mint félmillió devizahitelesen segített a kormány

A Fidesz közlése szerint eddig több mint félmillió bajba jutott családon segítettek a devizahitelesek érdekében tett kormányzati intézkedések.

A kormánypárt sajtóirodája ezt azután közölte szerdán, hogy a szocialista

Szanyi Tibor

úgy értékelte, Orbán Viktor és kormánya bő három éve semmit nem tett a bajba jutott devizahitelesek megsegítésért, az MSZP ezért azonnali megoldást sürget. A Fidesz közleménye szerint a kormány intézkedései nélkül már családok tízezrei veszítették volna el otthonukat "a Gyurcsány-Bajnai-bankárkormány" miatt, amely eladósította és devizahitelbe hajszolta őket. A magyar családok drámai eladósodása a bukott baloldal alkalmatlanságának az ára, szélsőséges és veszélyes gazdaságpolitikájának következménye - fogalmaztak. A közleményben azt írták: "cinizmus és hazugságok helyett a bukott baloldal bocsánatkéréssel tartozna a bajba jutott családoknak, amiért anyagilag, idegileg, egészségileg tönkretette őket".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.