Gazdaság

Fidesz: csak a Fideszre számíthatnak a devizahitelesek

Fidesz: csak a Fideszre számíthatnak a devizahitelesek

2013. május 9., csütörtök
Fidesz: csak a Fideszre számíthatnak a devizahitelesek

A devizahitelesek csak a Fideszre számíthatnak - így kommentálta Kocsis Máté, a kormánypárt kommunikációs igazgatója a szocialista Korózs Lajos csütörtöki szavait.

Az MSZP elnökségi tagja sajtótájékoztatóján arról beszélt, pártja szerint nem megoldás a devizahitelesek problémáira, ha a bajba jutott embereket összeköltöztetik, egykori munkásszállókon, laktanyákban helyezik el.

Kocsis Máté

tájékoztatóján erre úgy reagált:

Korózs Lajos

ismét bebizonyította, hogy a baloldali politikusoknak erkölcsileg nulla felelősségérzetük van. Azok a családok, akik devizacsapdában vannak, és az otthonukért küzdenek, éppen Korózs Lajosnak és "eszmetársainak" köszönhetik a helyzetüket - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója, hozzátéve: ha a baloldalon múlt volna, a devizahitelben eladósodott családok soha semmilyen segítséget nem kaptak volna. Ezzel ellentétben a mostani kabinet 2010 után számos intézkedést hozott az érintettek támogatására - hangsúlyozta, ezek közé sorolva az árfolyamgátat, a végtörlesztést, az eszközkezelő megalapítását és az ócsai lakóparkot. Ezen felül a kormány kész kisebb rezsijű, állami tulajdonú ingatlanokat felajánlani azoknak a bajba jutottaknak, akik nem tudják fizetni jelenlegi otthonuk rezsijét. "A devizahitelesek és a bajba jutottak számíthatnak a Fideszre, és

Korózs Lajos

sajtótájékoztatóját figyelve csak a Fideszre számíthatnak" - összegezte véleményét Kocsis Máté.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.