Gasztro

Déli Szó Receptbajnok verseny – Díjazzuk a legjobbakat!

Déli Szó Receptbajnok verseny – Díjazzuk a legjobbakat!

2012. március 2., péntek
Déli Szó Receptbajnok verseny – Díjazzuk a legjobbakat!

Receptpályázatunk ehavi témája: Vannak akik forrón szeretik

Az emberek mindig tudták, hogy ha mást nem is, de levest mindig kell enni. A legszegényebbek legtöbbször csak zöldségből vagy zablisztből készítették, jobb esetben egy kevés hússal. A kevésbé szegények a heti maradékokból főztek levest. Mint „gyógyszer” máig is használatos, lévén meleg, könnyű és tápláló, egyszersmind biztosítja a szervezet számára szükséges folyadékmennyiséget. Értékeit a fogyókúrázók is könnyen felismerhetik: rostok, fehérjék, ásványi anyagok, vitaminok és utoljára, de nem utolsó sorban víz – mindez alacsony kalóriatartalommal. Fogyasztásuknak pedig még nagyobb aktualitást ad a most kezdődő böjtidőszak. Önnek melyik a kedvenc levese?

Szeret Ön is sütni-főzni? Tud egy jó receptet és szívesen megosztaná másokkal? Legyen Ön is receptbajnokaink egyike! A receptbeküldők ebben a hónapban kategóriák nélkül versenyezhetnek. A legötletesebb és ízesebb receptek beküldői között értékes szakácskönyveket osztunk ki. A receptleírásokat a következő módon juttassák el Szerkesztőségünkbe: pontos hozzávalók megadása, az elkészítés menetének részletes ismertetése, hőfokok. A pályázatokat pontos név, lakcím, telefonszám feltüntetésével a recept@szegedma.hu email címre vagy postai úton a Déli Szó magazin szerkesztőségéhez lehet beküldeni, az alábbi címre: 6725 Szeged, Szentháromság u. 77. Beküldési határidő: 2012. március 14. (szerda, este 24 óráig). Eredményhirdetés: 2012. március 16. (péntek)

A receptverseny szabályai:

1) A pályázatra olyan saját receptekkel lehet jelentkezni, amelyek elkészítése a hónap témájához kötődik. 2) Egy beküldő több recepttel is nevezhet, és akár minden kategóriában. Ez által növelheti esélyét az ajándékok elnyeréséhez. 3) A recepteket a következő módon kell beküldeni: pontos hozzávalók megadása, az elkészítés menetének részletes ismertetése, hőfokok. 4) A receptek a pályázat lezárását követően bekerülnek Szerkesztőségünk nagy recepttárába, ahonnan gourmand munkatársaink kiválasztják a nyerteseket. A legjobb receptek ezután felkerülnek a SZEGEDma.hu internetes hírportál A hét receptje menüpontjába. 5) A nyerteseket postai úton, illetve telefonon értesítjük, valamint nevüket a www.szegedma.hu oldalon A hét receptje menüpontban lehet megtekinteni. 6) A pályázók nevezéskor elfogadják, hogy a beküldött recepteket a Déli Szó magazin, és a SZEGEDma.hu a továbbiakban saját tartalmaként kezeli, és azok szerzői jogait a beküldőtől független módon gyakorolja. Szerkesztőségünk ugyanakkor semmilyen felelősséget nem vállal a receptek származásáért.

Vágólapra másolva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.