Egyetem

Volt kormányszóvivő a Móra-szakkollégiumban

Volt kormányszóvivő a Móra-szakkollégiumban

2017. február 21., kedd
Volt kormányszóvivő a Móra-szakkollégiumban
mora_ferenc_szakkollegium

Február 22-én 19 órától az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium vendége lesz Kurucz Éva, a közszolgálati televízió műsorvezetője, volt kormányszóvivő.

A rendezvény a “Mórások a médiában” sorozat részét képezi, melynek keretein belül olyan volt kollégisták mutatkoznak be a jelenleg bent lakók előtt, akik évek-évtizedek óta fontos szereplői az országos vagy a szegedi közéletnek. Tapasztalataikkal, történeteikkel bizonyára felkeltik majd nemcsak a kommunikáció szakos, de a kül- és belpolitika, a történelem, a sport, a közélet iránt fogékony hallgatók érdeklődését is. További részletek

ITT

. A sorozat első szereplője lesz

Kurucz Éva

, aki az SZTE BTK magyar-finnugor nyelvészet szakán diplomázott, később a JGYPK némettanári , és az SZTE kommunikáció szakon is diplomát szerzett. Egyetemi évei alatt aktív közéleti szerepet vállalt, hallgatói önkormányzati képviselő volt, tevékenykedett az egyetemi Diákcentrumban (mai Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ) és szerkesztette a Finnugor Világ című diáklapot. Az egyetem befejezése után másfél évig tanított magyart és németet egy gimnáziumban, majd 2002-ben kezdett el dolgozni a Hír Tv-nél, ahol híradós műsorvezetőként, reggeli közéleti-politikai műsorvezetőként, valamint kulturális és oktatási területen is tevékenykedett. 2014-15-ben kormányszóvivőként kamatoztatta tapasztalatait, napjainkban pedig a Család-barát című műsort vezeti a Magyar Televízióban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.