Egyetem

71 új doktort avattak a szegedi egyetemen

71 új doktort avattak a szegedi egyetemen

2010. július 1., csütörtök
71 új doktort avattak a szegedi egyetemen

A Szegedi Tudományegyetem Szenátusa június 30-án a József Attila Tanulmányi és Információs Központban tartotta ünnepélyes doktoravató ülését, melynek keretében hat kar 71 végzett hallgatója kapta meg a PhD fokozatot.

A Szegedi Tudományegyetem Doktori Tanácsa az Állam- és Jogtudományi Karon 6, az Általános Orvostudományi Karon 17, a Bölcsészettudományi Karon 14, a Gazdaságtudományi Karon 3, a Gyógyszerésztudományi Karon 2, a Természettudományi és Informatikai Karon 29 doktori fokozatot adományozott. Összesen tehát 71 fő tette le a doktori esküt, őket az SZTE rektora nevében

Rácz Béla

általános és stratégiai rektorhelyettes,

Lonovics János,

a Doktori Tanács elnöke, valamint az érintett fakultások vezetői köszöntötték. A Szegedi Tudományegyetemen tizenkilenc doktori iskolában végezhetik tanulmányaikat a legkiválóbb hallgatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.