Minden cikkben
Minden szerző
székely petíció
Minden dosszié
1-6 találat megjelenítése a 6-ből a következő témában:
Minden cikk
Világtükör

Eredményes lehet a székely petíció

Ezrek álltak a kampányhajrában a székely petíció mellé, az éjféli határidőig nagyon sok szignó jött még be azokból az országból, ahol már korábban teljesült a cél. A 2019. május 7. óta tartó aláírásgyűjtés ezzel elvileg befejeződött, a szignók hitelességét ezután ellenőrzik majd. Meglepő ugyanakkor, hogy bár a határidő lejárt, az aláírások, legalábbis az online számláló szerint, továbbra is érkeznek a székely petícióhoz - írja a Magyar Nemzet.

Eredményes lehet a székely petíció
Világtükör

Révbe ért a székely petíció!

Hosszú hónapok küzdelmei után a hetedik európai uniós államban, Spanyolországban is sikerült elérni a törvényben meghatározott limitet, a székely petíció támogatóinak száma éjjel negyed kettőkor végre elérte a szükséges 40 500-at az ibériai államban - számolt be a Magyar Nemzet.

Révbe ért a székely petíció!
Gazdaság

Kásler szerint Magyarország komplex módon védekezik

Rendkívül komplex védekezési rendszert épít Magyarország a koronavírus-járvánnyal szemben – mondta az emberi erőforrások minisztere a Facebookra csütörtökön feltöltött videóban. Kásler Miklós hangsúlyozta: a védekezés két alappillérre épül: az emberi életek mentésére és arra, hogy az ország működőképes maradjon.

Kásler szerint Magyarország komplex módon védekezik
Világtükör

Európában is népszerű lett a székelyek kezdeményezése

Egyre többen állnak a székely petíció mellé, az egyre több ismert és elismert művész, zenész és sportoló támogatásának is köszönhe­tően megszaporodtak az online térben leadott szignók. Közben Kovács Ákos, Rudolf Péter és Majka után Geszti Péter és Bunyós Pityu is kiállt a székelyek ügye mellett - írja a Magyar Nemzet.

Európában is népszerű lett a székelyek kezdeményezése
Közélet

Új logót kapott a székelyek kezdeményezése

Elkészült a székely petíciós kezdeményezés logója, amellyel a kampánycsapat már ma megkezdi az ősz elejére tervezett átfogó munkát, az üzenettel hét európai uniós ország nemzeti kisebbségét célozzák meg tizennyolc nyelven – erről beszélt a Magyar Nemzetnek Pesty László kampányfőnök.

Új logót kapott a székelyek kezdeményezése

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.