Minden cikkben
Minden szerző
megyei önkormányzat
Minden dosszié
1-10 találat megjelenítése a 12-ből a következő témában:
Minden cikk
Közélet

Jelzőtáblák a biztonságos közlekedésért

Közös sajtótájékoztatót tartott a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat és a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság a tanévkezdéshez kapcsolódóan. A sajtótájékoztató során az „Itt közlekedem, vigyázz rám!” elnevezésű gyermek rajzpályázat eredményhirdetésére is sor került.

Jelzőtáblák a biztonságos közlekedésért
Közélet

Együttműködik a megyei önkormányzat és a Vöröskereszt

Szorosabbra fűzi együttműködését a jövőben a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete és a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat. Közös céljuk, hogy egymás küldetését segítve végezzék szerteágazó tevékenységeiket a megye lakosainak érdekében a szociális felzárkóztatás, az egészségnevelés, az életminőségünk javítása érdekében. Az együttműködés kiterjesztése a jövőben gyakoribb egyeztetéseket, közös pályázati projekteket és programokat is jelent.

Együttműködik a megyei önkormányzat és a Vöröskereszt
Közélet

Dr. Becsey Zsolt lett a megye díszpolgára

Augusztus 20-án, csütörtökön tartotta a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat a Szent István-napi ünnepi megemlékezését és díjátadó ünnepségét, amit az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban, az Árpád-emlékműnél rendeztek.

Dr. Becsey Zsolt lett a megye díszpolgára

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.