Balhé

Hadat kellene üzenni Amerikának Bencsik András szerint

Hadat kellene üzenni Amerikának Bencsik András szerint

2022. szeptember 30., péntek
Hadat kellene üzenni Amerikának Bencsik András szerint

A szarajavói merénylethez, Pearl Harborhöz, illetve a kassai bombázáshoz hasonlította aBalti-tengeren kilyukadt gázvezetékeket Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője, a Békemenet egyik főszervezője a Hír TV-n –szúrta kia 444.

Bencsik azt mondta, hogy szerinteaz amerikaiak robbantották felaz Északi Áramlat vezetékeit.

EZT ÚGY HÍVJÁK, HOGY HADÜZENET. AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK MEGTÁMADTA AZ EURÓPAI UNIÓT. EZ ILYEN EGYSZERŰ. MIKÖZBEN PÜFÖLI OROSZORSZÁGOT UKRAJNÁBAN, MOST ÚGY DÖNTÖTT EGY MERÉSZ FORDULATTAL, HOGY MEGTÁMADJA AZ EURÓPAI UNIÓT IS, ÉS OLYAN KÁRT OKOZOTT NEKI, AMINEK A KÖVETKEZMÉNYÉT FÖL SE TUDJUK FOGNI. NORMÁLIS ESETBEN ILYENKOR AZ EURÓPAI UNIÓ AZT MONDJA, HOGY… DE NINCS UGYE HADSEREGE, CSAK ORSZÁGOK VANNAK, ÉS AZOKNAK A VEZETŐI EGY SAJÁTSÁGOS LELKIÁLLAPOTBAN VANNAK. AZT KELLENE VÁLASZOLNI, HOGY FELVESSZÜK A KESZTYŰT, ÉS MI PEDIG HADBA LÉPÜNK AMERIKÁVAL SZEMBEN. EZ UGYANIS NEM BARÁTI TŰZ VOLT. EZ EGY GONOSZUL ELTERVEZETT ÉS PROFIN VÉGREHAJTOTT SZABOTÁZSAKCIÓ VOLT. ABBÓL A CÉLBÓL, HOGY A KEVÉS GÁZVEZETÉK, AMI OROSZORSZÁG FELŐL ÉRKEZIK EURÓPÁBA, NE MŰKÖDHESSEN

– magyarázta a Vezércikk című műsorban.

https://www.youtube.com/watch?v=dGv7HcoAspI&t=1s&ab_channel=H%C3%ADrTV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.