Balhé

Lekutyázta, csőkulccsal támadt, visszaütött - letartóztattak két férfit Szegeden

Lekutyázta, csőkulccsal támadt, visszaütött - letartóztattak két férfit Szegeden

2021. május 31., hétfő
Lekutyázta, csőkulccsal támadt, visszaütött - letartóztattak két férfit Szegeden

A megalapozott gyanú szerint az egyik belvárosi téren levő gyorsbüfénél múlt hét szerda fél 11-kor a gyanúsítottak egyike egy csőkulccsal a kezében kutyának nevezte a másik férfit. A megszólított fél visszakérdezett, hogy valóban meg akarja-e őt ütni a csőkulccsal, majd dulakodás alakult ki közöttük, melynek során több alkalommal megütötték egymást. A verekedésbe beavatkozott a megszólított férfi barátnője is, aki a vitát kezdeményező gyanúsított kezéből kivette a csőkulcsot, majd azzal fejbe ütötte őt.

A kialakult verekedésnek a büfében dolgozók vetettek véget, azonban a szóváltás tovább folytatódott a két férfi között. Ennek során kávét öntöttek egymásra, majd ismét ütésváltás alakult közöttük ki, melynek végül a barátnő vetett véget úgy, hogy a kezében csőkulcsot tartva megütötte a vitát kezdeményező férfit.

A csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult eljárásban az ügyészség a bűnismétlés veszélyére figyelemmel tett indítványt a két férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére. A vitát kezdeményező férfival szemben több hasonló jellegű bűncselekmény miatt büntetőeljárás van folyamatban, míg a másik férfi visszaesőként követte el a gyanúsítás tárgyát képező bűncselekményt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.