Baleset

Úgy megijedt a vadászoktól az embercsempész, hogy fának ütközött

Úgy megijedt a vadászoktól az embercsempész, hogy fának ütközött

2022. január 10., hétfő
Úgy megijedt a vadászoktól az embercsempész, hogy fának ütközött

Akad mostanában olyan embercsempész, akit nem áldottak meg sok szerencsével: a Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a szerb férfival szemben, aki négy illegális bevándorlót szállított volna a kocsijában, de a közelben lévő vadászoktól megriadt és fának ütközött. Korábbi cikkünkben egy decemberi balesetről olvashat, amikor gyakorlatilag sorrabaleseteztek az embercsempészek Mórahalomnál

https://szegedma.hu/2021/12/morahalomnal-ismet-embercsempesz-balesetezett

Egyébként az esetről mi is beszámoltunk még november végén 2021-ben. A szerb férfi Röszkénél lépte át a határt, majd Öttömös külterületén négy migránst vett fel az autójába, hogy Ausztria irányába vigye őket tovább.

A közelben lévő vadászok láttán azonban úgy megijedt, hogy nagy sebeséggél ráhatjtott a földútra, ahol egy fának ütközött. A bajt csak tetézte, hogy az autó ezek után még ki is gyulladt.

A férfival szemben most a járási ügyészség több személynek segítséget nyújtva elkövetett embercsempészés bűntette miatt emelt vádat, aki jelenleg is letartóztatásban van. Bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Kiemelt kép: Pixabay

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.