ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Papp Sándor

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Papp Sándor

2013. január 31., csütörtök
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Papp Sándor

Jó Arc sorozatunkban ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad a SZEGEDma.hu-n, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Munkát keres december közepe óta

Papp Sándor

. Korábban dísznövénykertészként dolgozott Szőregen, s nagyon szereti ezt a szakmát a szegedi fiatal, mindenképp ezen a területen szeretne elhelyezkedni. Több helyre beadta már az önéletrajzát, egyelőre azonban nem járt sikerrel. Szabadidejében haverjaival rendszeresen fociznak, megtudtuk, gyakran járnak a SZEOL-pályára. Körülbelül három éve focizik egy lelkes csapattal, igaz télen kevesebbszer járnak. Könyveket is szokott a futballról olvasni, illetve a történelmi regényeket kedveli. Naponta átlagosan egy-két órát netezik, a Facebookon képeket is meg szokott osztani, de többnyire csetelni szokott a közösségi oldalon. Természetesen álláskeresésre is használja a világhálót, és játszani is szokott, a vetélkedőket kedveli a legjobban. A tévéműsorok közül is ezek érdeklik, például a Kódot rendszeresen szokta nézni az RTL Klubon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.