Hírzóna

Megvertek egy nőt egy szegedi szórakozóhelyen, keresik a tettest

Megvertek egy nőt egy szegedi szórakozóhelyen, keresik a tettest

2023. május 22., hétfő
Megvertek egy nőt egy szegedi szórakozóhelyen, keresik a tettest

A lakosság segítségét keresi a rendőrségannak a férfinak az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható egy nő bántalmazásával.

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/1867/2023. bűnügyi számon garázdaság vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés szerint az elkövető 2023. május 11-én éjszaka egy szegedi szórakozóhelyen minden előzmény nélkül bántalmazott egy nőt. A térfigyelő kamerák felvételt készítettek a feltételezett elkövetőről.

A nagyjából 20 év körüli, szőke hajú, kb. 180 centiméter magas, vékony testalkatú férfi fekete kabátot, szürke nadrágot és fehé

Forrás: police.hu

r sportcipőt viselt a bűncselekmény elkövetése során.

Kérjük, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.