Szórakozás

Idén is teltházas lehet a Deja Vu Fesztivál

Idén is teltházas lehet a Deja Vu Fesztivál

2023. május 31., szerda
Idén is teltházas lehet a Deja Vu Fesztivál

Holnap délután veszi kezdetét immáron 10. alkalommal a Deja Vu Fesztivál az Újszegedi Partfürdőn. Ennek alkalmából 10 külföldi előadó érkezik, köztük a 10 évvel ezelőtti fesztivál főfellépője, Thomas Anders a Modern Talking-ból.

Molnár Balázs és Budai Gábor a fesztivál sajtóbejárásakor elmondták, a koronavírus-járvány bár alaposan megtépázta az ipart, a Deja Vu Fesztivál ennek ellenére évről évre növekedett: már 2021-ben is teltházas volt az egyik nap a háromnapos fesztiválból, tavaly pedig mindhárom napon elkelt az összes jegy, az előzetes várakozások alapján pedig ez idén is így lesz. A bérletek már mind elkeltek.

A szervezők azt is elárulták, Magyarországon mostanra ez lett a legnagyobb nosztalgiajellegű fesztivál, amit idén tovább bővítettek: nagyobb lett a nagyszínpad, megújult a hangtechnika, az árusok száma pedig 150-re nőtt, ami kiegészült gasztro- és borudvarral is.

Kiemelték, hogy az áremelkedések ellenére ők továbbra is maradtak a baráti áraknál, és lényegében pénztárcakímélő árakon lehet bejutni a fesztivál területére.

A 10. Deja Vu Fesztivál holnap délutántól nyitja meg kapuit, a főfellépők közt lesz Thomas Anders a Modern Talking-ból, Blue, az Eiffel 65, Dr. Alban, Inna és a Safri Duo - az esti koncerteket után pedig két tánctéren is hajnalig tartó bulik várják a kilátogatókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.