Közélet

Megtört Szabó Bálint

Megtört Szabó Bálint

2023. április 1., szombat
Megtört Szabó Bálint

Szabó édesapja szerdán, a bíróságon készült fotót küldött a Blikknek. Mint mondta, fia megtört, betegeskedik, többször volt kórházban letartóztatása alatt.

Szabó Bálint 5 hónapja tartó letartóztatása alatt - apja elmondása szerint - 20 kilót fogyott, aki azt fontolgatja, hogyha szabadlábra helyezik, felhagy a politizálással.

Az önkormányzati képviselő szabadlábra helyezése viszont rendkívül kétséges, bűnlajstromát már-már lehetetlen felsorolni, többek között tavaly szeptemberben több alkalommal is rendőrségi konvojokat akadályozott, egy alkalommal pedig fel is tartóztatott, amely után a rendőrökkel dulakodni kezdett. Eljárás folyik még az Anna-kúti villamos kereszteződés megbénítása miatt, ahol a képviselőnek hamis vádaskodás miatt is felelnie kell.

Novemberben hivatalos személy elleni erőszakkal és közúti veszélyeztetéssel gyanúsított képviselő ellen bűnismétlés veszélye miatt rendeltek el letartóztatást. Legutóbb április 12-ig hosszabbították meg a fogvatartását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.