Közélet

KDNP-s élelmiszeradomány Csongrád-Csanádból Kárpátaljára

KDNP-s élelmiszeradomány Csongrád-Csanádból Kárpátaljára

2023. április 13., csütörtök
KDNP-s élelmiszeradomány Csongrád-Csanádból Kárpátaljára

A Kereszténydemokrata Néppárt Csongrád-Csanád vármegyei tagjai is csatlakoztak a párt nagyhéten indított tartósélelmiszer-gyűjtési akciójához, melynek célja a háború miatt nehéz helyzetbe került kárpátaljai családok megsegítése.

A párt vármegyei tagjai Polner Eörs elnök, Drimba Tibor maroslelei polgármester, valamint Haág Zalán és Ruzsa Roland szegedi önkormányzati képviselők koordinálásával néhány nap alatt több mint 100 ezer forint értékű élelmiszer-felajánlást tettek, mely a mai napon útnak is indult Budapestre.A KDNP tagjai által országszerte összegyűjtött adományokat Latorcai Csaba miniszterhelyettes, a KDNP ügyvezető főtitkára és Simicskó István, a KDNP alelnöke, parlamenti frakcióvezető pénteken a fővárosban adja át a görögkatolikus egyház képviselőinek, akik a Szent Lukács Szeretetszolgálaton keresztül juttatják el azt a rászorulóknak Kárpátaljára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.