Játékkonzolokat loptak egy szegedi bevásárlóközpontból

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Négy férfi azonosításában kéri a rendőrség a lakosság segítségét.

Mint azt a rendőrség honlapján írja, ismeretlen tettesek ellen indult eljárás. Az elkövetők 18 és 20 körüliek. Egyikük sötét kabátot, nadrágot, sportcipőt és világos kapucnis felsőt viselt a lopáskor készült kamerafelvételek alapján, társa sötét melegítőnadrágban és sportcipőben volt, sötétkék, kapucniján szőrmés kabátot viselt, mintás sapkával. 

 harmadik férfi 20-24 év körüli, arca vékony és borostás. Sötét sportcipőt, farmernadrágot, rövid kabátot, mintás bojtos sapkát viselt. Negyedik társuk 25-30 év körüli, arca vékony, szintén borostás. Sötét sportcipőt, melegítőnadrágot, kapucnis kabátot és szürke-fehér mintás bojtos sapkát viselt.

Az elkövetők 2023. február 4-én az Árkádból loptak el játékkonzolokat: Xbox Series S-t, és három Nintendo Switch Oledet, egész pontosan egy fehér, egy Scarlet/Violet és egy fekete színűt.

A rendőrök kérik, hogy akik a rendőrség honlapján található képek alapján a férfiakat felismerik, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek a rendőrségen.

A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon, valamint e-mailben.

Előző sztori

Több mint 8 kilométer utat újítanak fel a vármegyében

Következő sztori

Novák Katalin: a nemzet ereje abban áll, ha hű marad lelki-szellemi és tárgyi örökségéhez