Közlekedés

Ünnepi menetrend a MÁV-Volán csoport járatain

Ünnepi menetrend a MÁV-Volán csoport járatain

2023. március 13., hétfő
Ünnepi menetrend a MÁV-Volán csoport járatain

Március 15-én, az 1848/49-esforradalomés szabadságharc évfordulóján változik a vonatok, buszok és a hévek közlekedési rendje - írja közleményébena MÁV-csoport.

Mint azt közölték, a a szerdai napon a vonaton ünnepi, a HÉV és a Volánbusz járatok munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek. Előtte, március 14-én és utána, március 16-án rendes munkanap, illetve tanítási nap szerint közlekedik minden járat.

Kiemelik, a kihasználtabb reggeli és délutáni InterCity (IC) vonatokhoz a lehetőségekhez képest egy-két kocsival többet kapcsolnak a helyjegyek elővételi vásárlásától függően. A gyermekek, családosok, tanulók, diák- és felnőtt csoportok, nyugdíjasok is élhetnek a szokásos kedvezményekkel. A már nem tanuló 26 éven aluliak a 33 százalékos hétvégi kedvezményt március 14-én 10 órától 15-én éjfélig vehetik igénybe.

Egyes településeken a helyi buszjáratok az általános közlekedési rendtől eltérőenközlekedhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.