35 lopással gyanúsított szlovák férfit fogtak el a szegedi rendőrök

A szinte az egész országban – Szegeden, Mórahalmon, Hódmezővásárhelyen, Komlón, Debrecenben, Szekszárdon, Mohácson, Dunaújvárosban, Pécsett, valamint a fővárosban – elkövetett bűncselekményekkel gyanúsított 39 éves szlovák állampolgárt fogtak el a szegedi rendőrök.

A tolvajt március 16-án a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival együttműködve fogták el. A rajtaütés során bűncselekményből származó bizonyítékokat is sikerült lefoglalni.

A szlovák férfi hónapok óta járta az országot, konditermeket, fürdőket látogatott, ahol öltözőszekrényeket tört fel, és az ott elhelyezett értékeket vitte magával. A Szegedi Rendőrkapitányság az ügyben az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főigazgatóságának támogatásával, országos koordinácó keretében göngyölítette fel a szálakat. A férfit összesen 35 bűncselekmény elkövetésével gyanúsították meg a szegedi nyomozók, de bűnlajstroma tovább bővülhet.

A férfi egyelőre nem működik együtt a hatóságokkal, így vallomást sem tett. A Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezte letartóztatását.

Előző sztori

Elfogták a 20 éves roller tolvajt, a kétkerekű visszakerült tulajdonosához

Következő sztori

Tűzoltás miatt késések várhatóak a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon