Közélet

35 lopással gyanúsított szlovák férfit fogtak el a szegedi rendőrök

35 lopással gyanúsított szlovák férfit fogtak el a szegedi rendőrök

2023. március 17., péntek
35 lopással gyanúsított szlovák férfit fogtak el a szegedi rendőrök

A szinte az egész országban - Szegeden, Mórahalmon, Hódmezővásárhelyen, Komlón, Debrecenben, Szekszárdon, Mohácson, Dunaújvárosban, Pécsett, valamint a fővárosban – elkövetett bűncselekményekkel gyanúsított 39 éves szlovák állampolgárt fogtak el a szegedi rendőrök.

A tolvajt március 16-án a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival együttműködve fogták el. A rajtaütés során bűncselekményből származó bizonyítékokat is sikerült lefoglalni.

A szlovák férfi hónapok óta járta az országot, konditermeket, fürdőket látogatott, ahol öltözőszekrényeket tört fel, és az ott elhelyezett értékeket vitte magával. A Szegedi Rendőrkapitányság az ügyben az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főigazgatóságának támogatásával, országos koordinácó keretében göngyölítette fel a szálakat. A férfit összesen 35 bűncselekmény elkövetésével gyanúsították meg a szegedi nyomozók, de bűnlajstroma tovább bővülhet.

A férfi egyelőre nem működik együtt a hatóságokkal, így vallomást sem tett. A Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezte letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.