Közélet

A gyermek élete szent és sérthetetlen -Orbán Viktor

A gyermek élete szent és sérthetetlen -Orbán Viktor

2023. február 21., kedd
A gyermek élete szent és sérthetetlen -Orbán Viktor

Orbán Viktor közzétett egy részletet a február 18-án elmondott évértékelő beszédéből kedden a Facebook-oldalán. A miniszterelnök azt írta bejegyzésében

A gyermek élete szent és sérthetetlen. Magyarországon lesz Európa legszigorúbb gyermekvédelmi rendszere!

ALAPOS OKA VAN A MINISZTERELNÖK KIJELENTÉSÉNEK

Mint azzal lapunk is többször foglalkozott, múlt héten egy, azóta az állásából elbocsájtott 39 éves pedagógiai asszisztens egy közösségi oldalon tett bejegyzésében vallotta be, hogy egy 15 éves fiúval van kapcsolata. A szegedi születésű Bite Zsolt a videójában azt mondta, hogy szerinte ez „rendben van”. Külön hangsúlyozta, hogy szerinte ez efebofília és nem pedofília. A videóban azt is kifejtette, hogy aki őt pedofíliával vádolja, az rosszul jár, mert olyan „neves" szervezetek védik ingyen, mint a TASZ, a Helsinki Bizottság, vagy éppen a Gyurcsány Ferenc pártjához közel állónak tartott PDSZ – bár később ezeket a kijelentéseket módosította.

Tegnap írtunk arról, hogy Békés vármegyében egy kisebb település általános iskolájának tanárát gyanúsítják azzal, hogy megrontott egy 13 éves kislányt, a gyermeket ráadásul tulajdon nevelőapja kínálhatta fel a tanárnak.

Az ügyel kapcsolatos cikkeinket ide kattintva olvashatja.

A BALOLDALI MÉDIA HALLGAT

Az LMBTQ ügyekben mindig hangos és korábban a gyermekvédelmi törvény ellen hangoló baloldali média több mint egy hete mély csendben hallgat az LMBTQ-aktivista megrontási botrányáról.

Egy-egy nagyon rövid és a tényeket nagyon röviden összefoglaló, a történteket már-már elbagatelizáló hír jelent meg néhány baloldali portálon,

de a leghangosabb baloldali propaganda médiumok hallgatnak. Igaz ez Szegeden is, ahol az országos ügyeket rendszerint címoldalon taglaló önkormányzati propagandalapon hiába kerestünk híreket az ügyről, egy sort sem találtunk - az oldal keresőmotorjával sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.