Közélet

Videón az év első vízreszállása a Tiszán

Videón az év első vízreszállása a Tiszán

2023. január 8., vasárnap
Videón az év első vízreszállása a Tiszán

Tizennyolcadik éve, hogy a vitorlázás, a vízi sportok és a Tisza szerelmesei már az újév első napján hódolnak szenvedélyüknek, és vitorlásba, motoros kishajóba, kajakba, csónakba, sárkányhajóba ültek. A Tiszán levonuló árhullámnak köszönhetően a folyó sodrása jelentős volt, ami a gyenge széllel társítva komoly kihívás elé állította a népes vitorlázó csapatot, hogy ne csak elinduljanak, hanem a Szegedi Vitorláskikötőben kössenek is ki.

VITORLÁSBÓL SZÓLT AZ ÉNEK

A sportolókból és a korábbi tanulókból a parton népes közönség gyűlt összeLászló Boldizsároperaénekes újévi előadására aki rövid időre hűtlen lett a kajakozáshoz és stílusosan vitorlásba ülve adta elő Rod Stewart sailing című dalát.

Majd az énekes szolgáltatta a az idei különleges "látványelemet" is: László Boldizsár egy a sólyán fennakadt uszadék leszabadítása érdekében hétköznapi természetességgel merült az4° –os Tiszába.

Reméljük, hogy a megkezdett 2023-as szezonban a vitorlás és kishajós oktatás, csónakázás, sportolás és kerti partik közben rendszeresen találkozunk majd a Szegedi Vitorlás Kikötőben.

https://www.youtube.com/watch?v=SP6Q2yRsg4o&t=337s

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.