Féltékenységből ütötte-verte élettársát egy szegedi férfi

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfivel szemben, aki hónapokon keresztül megalázta, bántalmazta élettárását és még a lakásba is bezárta – tájékoztatta lapunkat a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

Szanka Ferenc közölte, a vádirat szerint a vádlott 2022. februárjától élt élettársi kapcsolatban a sértettel egy szegedi lakásban. A férfi már a kapcsolat kezdetétől féltékeny volt a nőre, megszabta neki, hogy hova mehet, megpróbálta megtiltani neki, hogy dolgozzon, mert ott is férfiakkal találkozhat.

A vádlott ezen túlmenően rendszeresen ütötte-verte a nőt, testszerte rúgdosta is, válogatott kifejezésekkel becsmérelte, de előfordult az is, hogy a sértett fejét törölközőbe csavarta és ügy ütötte.

Ezen alkalmakkor a nőnek többször keletkeztek kisebb sérülései, de a sértett mindig megbocsátott a férfinek rövid időn belül. Előfordult az is, hogy a vádlott bement a sértett munkahelyére, ott ordibált, erőszakoskodott.

A legutolsó alkalommal, tavaly júliusban a férfi újra bántalmazta a nőt, majd a közös lakásukba akarata ellenére bezárta és a kiengedéséért könyörgő nőt többször fejen ütötte.

Az ügyészség a vádlottat kapcsolati erőszak, zaklatás és személyi szabadság megsértésének bűntettével vádolja. A vádlott bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Előző sztori

Kétszáz nap múlva rajtol a budapesti atlétikai vb, gyűlnek az önkéntesek

Következő sztori

A hajrában mentett pontot a Szeged-Csanád GA