Közélet

Továbbra is hallgat a postabezárások ügyében a városvezetés

Továbbra is hallgat a postabezárások ügyében a városvezetés

2022. november 11., péntek
Továbbra is hallgat a postabezárások ügyében a városvezetés

Ahogy korábban megírtuk, minden lehetőség adott ahhoz, hogy a kisposták nyitva maradhassanak Szegeden. Ehhez képest semmi hír nincs erről.

Pár napja számoltunk be róla, hogy nem megoldhatatlan a kisposták nyitva tartásának kérdése, Székesfehérvár példáján több település önkormányzata is azon gondolkodik, hogy a posták épületének költségeit - részben vagy egészben - átvállalja.

Mi ugyanekkor megkérdeztük Mihálik Edvin zöldtanácsnokot és Binszki József alpolgármester is, felvették-e érdemben a kapcsolatot a Magyar Posta Zrt.-vel a probléma megoldása érdekében - mindazon túl, hogy aláírásgyűjtésbe kezdtek.

Kérdéseinket még a hét elején küldtük el, választ azonban továbbra sem kaptunk.

Nem mintha a városvezetés zöldtanácsnoka tétlenkedett volna, ugyanis a mai napon is aláírásokat gyűjtött:

Megkérdeztük a Magyar Posta Zrt.-t is, hogy megkereste-e őket a szegedi városvezetés annak kapcsán, hogy mégse zárják be a kispostákat. Amint választ kapunk, - vagy a társaságtól, vagy a városvezetéstől - frissítjük cikkünket vagy újat írunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.