Italt loptak a Csillag téren

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több mint 100 ezer forint értékben lopott italt két férfi és egy nő egy Csillag téri élelmiszerboltból. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

150 ezer forint értékben, 15 üveg szeszesitalt tulajdonított el október 25-én két férfi és egy nő. A biztonsági kamera felvételei rögzítették a tolvajokat, a rendőrség közleményében közzé is tette őket.

A rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy aki a képeken látható férfiakat és nőt felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámon, valamint e-mailben.

Nem ez az első hasonló bűncselekmény, ami a közelmúltban a Csillag téren történt: márciusban egy közveszélyes bűnöző rabolta ki a helyi trafikot, akit aztán júliusban sikerült elkapni. Ezen kívül az is előfordult a késő nyári, kora őszi hetekben, hogy gyorsasági motorversenyeket rendeztek a Budapesti körúti – így érintőlegesen a Csillag téri – éjszakában.

Előző sztori

Esős napok jönnek erős fronthatással

Következő sztori

BOMBAMEGLEPETÉS: Szaúd-Arábia legyőzte Argentínát!