Krimi

Rendszeresen bántalmazta édesanyját egy szegedi férfi

Rendszeresen bántalmazta édesanyját egy szegedi férfi

2022. október 7., péntek
Rendszeresen bántalmazta édesanyját egy szegedi férfi

A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a helybeli férfinek, aki az év eleje óta fenyegette, bántalmazta az édesanyját és még a bútorokat is megrongálta – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője.

Szanka Ferenc tudatta, a megalapozott gyanú szerint a férfi a vele együtt élő édesanyját január óta becsmérlő szavak használata mellett azzal fenyegeti, hogyha nem vesz neki italt, akkor őt megveri vagy szétveri a lakást.

Mindezeken túlmenően nyáron a gyanúsított bántalmazta is a sértettet, valamint heti rendszerességgel a bútorokat, nyílászárókat is üti ököllel.

A kapcsolati erőszak vétsége miatt indult eljárásban az ügyészség a többszörösen büntettet előéletű, visszaeső gyanúsított letartóztatásának elrendelését a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel indítványozta. Az ügyészi indítványról a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája dönt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.