Rendszeresen bántalmazta édesanyját egy szegedi férfi

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a helybeli férfinek, aki az év eleje óta fenyegette, bántalmazta az édesanyját és még a bútorokat is megrongálta – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője.

Szanka Ferenc tudatta, a megalapozott gyanú szerint a férfi a vele együtt élő édesanyját január óta becsmérlő szavak használata mellett azzal fenyegeti, hogyha nem vesz neki italt, akkor őt megveri vagy szétveri a lakást.

Mindezeken túlmenően nyáron a gyanúsított bántalmazta is a sértettet, valamint heti rendszerességgel a bútorokat, nyílászárókat is üti ököllel.

A kapcsolati erőszak vétsége miatt indult eljárásban az ügyészség a többszörösen büntettet előéletű, visszaeső gyanúsított letartóztatásának elrendelését a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel indítványozta. Az ügyészi indítványról a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája dönt.

Előző sztori

Haág Zalán: A költségvetés-módosítás szövege egy DK-s pamflettel sem ér fel

Következő sztori

Tovább folyik a vita Szabadtériről