Sport

Kiderült, pályára lép-e még a válogatottban Dzsudzsák Balázs

Kiderült, pályára lép-e még a válogatottban Dzsudzsák Balázs

2022. szeptember 27., kedd
Kiderült, pályára lép-e még a válogatottban Dzsudzsák Balázs

Mint arról a SzegedMa helyszíni tudósítással beszámolt, a magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 2-0-ra kikapott Olaszországtól a Nemzetek Ligája záró fordulójában, hétfőn. Marco Rossi szövetségi kapitány a találkozót követően a Nemzeti Sportnak megerősítette, Szalai Ádámhoz hasonlóan Dzsudzsák Balázs is a pályán búcsúzhat a Nemzeti Tizenegytől.

A szurkolók ma bizonyították, mennyire elismerik azokat a játékosokat, akik küzdenek a nemzeti színekért. Azt hiszem, ez lesz a görögök elleni meccsen is, mert szeretném, ha Dzsudzsák Balázs is megkapná azt az elismerést, amit Szalai Ádámhoz hasonlóan ő is megérdemel. Megerősíthetem, a görögök elleni lesz Dzsudzsák búcsúmeccse”

fogalmazott Rossi.

Mindezek értelmében a 108-szoros válogatott Dzsudzsák Balázs november 20-án léphet pályára ismét a magyar válogatottban a Görögország elleni felkészülési mérkőzésen, ezzel Király Gábort megelőzve egyedüli rekorderként búcsúzhat a címeres meztől.

https://szegedma.hu/2022/09/barmi-a-vege-ez-szep-volt-fiuk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.