Közélet

Ismét Szegeden gyógyul Révész Sándor

Ismét Szegeden gyógyul Révész Sándor

2022. szeptember 29., csütörtök
Ismét Szegeden gyógyul Révész Sándor

Ismét kórházba került Révész Sándor, a Piramis zenekar énekese. A zenészt két hétig ápolják majd a Szent Vincent Rehabilitációs Központban Szegeden. A zenész betegségével kapcsolatban azt mondta, nem szeretne hosszan nyilatkozni róla, ám azt elárulta, két hétig lesz az intézményben, ez idő alatt pedig tevékenyen tölti majd a felépülése idejét.

A Szent Vincent Rehabilitációs Központban szeretetre méltó, felkészült szakemberek, professzionális segédeszköz-állomány és egy minden igényt kielégítő szálloda áll a rendelkezésére a gyógyulni vágyó magamfajtának

– mondta Révész Sándor a Blikknek. 

Nem először kezelik kórházban

A frontember legutóbb júliusban álltkórházi khttps://szegedma.hu/2022/07/felsovaroson-gyogyul-a-piramis-frontembereezelésalatt. Akkor a mihamarabbi felépülés reményében vonult be a rehabilitációs központba, ugyanis nem sokkal előtte sztrók miatt szállították kórházba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.