Közélet

Felsővároson gyógyul a Piramis frontembere

Felsővároson gyógyul a Piramis frontembere

2022. július 15., péntek
Felsővároson gyógyul a Piramis frontembere

Hónapokkal ezelőtt érkezett a hír, hogy Révész Sándor, a Piramis zenekar frontemberesztrókot kapott,így kórházba szállították. Az orvosok még akkor beszámoltak arról, hogy asztrók az énekes jobb oldalát érintette, ám szerencsére a beszédközpontot nem, a sérült funkciók pedig helyreállíthatók. Az énekes állapota gyorsan javulásnak indult, ezért viszonylag gyorsan, egy hónap után márhaza is mehetett,ezt követően már mecseki otthonában lábadozott.

A frontember most a közösségi oldalánjelentkezettegy újabb bejegyzéssel, amelyben elárulta, jelenleg egy rehabilitációs intézetben van Szegeden, hogy még hamarabb felépüljön.

Ezeket a sorokat a szegedi Szent Vincent Rehabilitációs Központból írom nektek, ahol rehabilitációm immáron második hetét töltöm, folytatva a harcot, komoly szakmai irányítás alatt napi hat-hét órában dolgozva a felépülésemen

– írta Révész, valamint az intézmény dolgozóit méltatta.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.