Három az egyben: engedély nélkül, részegen, bedrogozva vezetett Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfivel szemben, aki egy vezetés során három bűncselekményt is megvalósított.

Szanka Ferenc, a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség sajtószóvivője közölte, a vádirat szerint a járművezetéstől eltiltott vádlott tavaly augusztus 30-án éjjel ittas állapotban és kábítószer fogyasztását követően közlekedett Szeged belterületén egy személygépkocsival, amikor az útról lesodródva egy szabályosan parkoló autónak ütközött. A megrongálódott, üzemképtelen gépkocsit az utasával az úttestről letolták, majd taxit hívtak, hogy a helyszínről az adataik hátra hagyása nélkül távozzanak.

Az ütközést azonban észlelte a parkoló autó tulajdonosa és a rendőröket értesítve megakadályozta a vádlott helyszínről távozását.

A járási ügyészség a férfit járművezetés eltiltás hatálya alatt bűntettel, kábítószer birtoklásának és ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolja. A vádlott bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Kiemelt képünk illusztráció

Videó!
Előző sztori

Pontot rabolt Siófokról a Szeged-Csanád GA

Következő sztori

Világháborús hősök maradványait exhumálták Szegeden