Közlekedés

A 3-as villamos is vágányzárt kap

A 3-as villamos is vágányzárt kap

2022. augusztus 17., szerda
A 3-as villamos is vágányzárt kap

Nyár eleje óta csak az Anna-kútig lehet a 4-es villamossal közlekedni, ám a nyár végére a 3-as és a 3F villamos is hasonló sorsa jut - szerencsére nem hosszú időre.

A Szegedi Közlekedési Kft. tájékoztatása szerint vízvezeték rekonstrukciós munkálatok miatt, 2022. augusztus 21-én (vasárnap) a 3-as és 3F-es villamosvonalon Tarján végállomás és Anna-kút megállóhely között villamosok, Anna-kút megállóhely és Vadaspark/Fonógyári út végállomások között villamospótló autóbuszok közlekednek. A pótlójáratok a villamos megállók helyett az autóbusz megállóhelyeken állnak meg.

A felújítási munkák azonban nem csupán a villamosokat, hanem a 36-os és a 76-os autóbuszjáratok forgalmát is érinti majd, egészen szeptember 12-ig.

Nem ez az egyetlen változás Szeged forgalmában: először itt, majd itt írtunk arról, hogy egész szeptemberben temérdek helyen és formában változik a forgalom szinte az egész belvárosban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.