A 3-as villamos is vágányzárt kap

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nyár eleje óta csak az Anna-kútig lehet a 4-es villamossal közlekedni, ám a nyár végére a 3-as és a 3F villamos is hasonló sorsa jut – szerencsére nem hosszú időre.

A Szegedi Közlekedési Kft. tájékoztatása szerint vízvezeték rekonstrukciós munkálatok miatt, 2022. augusztus 21-én (vasárnap) a 3-as és 3F-es villamosvonalon Tarján végállomás és Anna-kút megállóhely között villamosok, Anna-kút megállóhely és Vadaspark/Fonógyári út végállomások között villamospótló autóbuszok közlekednek. A pótlójáratok a villamos megállók helyett az autóbusz megállóhelyeken állnak meg.

A felújítási munkák azonban nem csupán a villamosokat, hanem a 36-os és a 76-os autóbuszjáratok forgalmát is érinti majd, egészen szeptember 12-ig.

Nem ez az egyetlen változás Szeged forgalmában: először itt, majd itt írtunk arról, hogy egész szeptemberben temérdek helyen és formában változik a forgalom szinte az egész belvárosban.

Előző sztori

Oroszország visszavág: 60%-os gázáremelést jelentettek be Európának

Következő sztori

Karikó Katalin otthagyja a BioNTechet