Közlekedés

Megint nem lesz egyszerű közlekedni Szegeden

Megint nem lesz egyszerű közlekedni Szegeden

2022. augusztus 15., hétfő
Megint nem lesz egyszerű közlekedni Szegeden

A következő hetekben alaposan megváltozik a közlekedés Szeged belvárosában, érdemes nagyon odafigyelni!

Több nagyobb munkálat is kezdetét veszi a mai naptól és egészen a következő hetekig ki is tart, számol be róla a Rádió 88.

  • Ami nem újdonság, hogy augusztus végéig továbbra is marad a vágányzár Anna-kúttól Kecskésig a 4-es villamos vonalán.
  • Ehhez jön hozzá, hogy mától a belvárosi Tóth Péter-palota állványozási és daruzási munkái miatt a Victor Hugo utcát csak egy irányban, az Oskola utcától a Deák Ferenc utca felé használhatják a gépjárművek.
  • Folytatják a termálvízvezeték építését is mától a Bakay Nándor utcában, a Cédrusliget lakópark oldalában, egészen a Pozsonyi utcáig. Emiatt szeptember végéig szakaszosan lezárják a lakópark melletti forgalmi sávot, csak a tömegközlekedési járművek hajthatnak be, a többi járműnek kerülőutat kell tennie.
  • A Szent Gellért utcában is felújítják a buszmegállókat, a peronokat és szegélyeket, továbbá a zöldfelületet is helyreállítják. A megállóhelyeket nem helyezik át, amíg a Mars téri megállók nem készülnek el.

Érdemes továbbá folyamatosan figyelni a Szegedi Közlekedési Társaság menetrendjét, mivel a júliusi közepi alapos átalakítás óta folyamatosan finomhangolják a menetrendet, főként a megváltoztatott útvonalú 9-es, valamint az új 6-os trolibusz esetében. Igaz, a nyári menetrendet vélhetően heteken belül felváltja az évközi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.