Közlekedés

Megint módosítja a menetrendet az SZKT

Megint módosítja a menetrendet az SZKT

2022. július 28., csütörtök
Megint módosítja a menetrendet az SZKT

Nem csak a tram-train tarifáinak ügyében született megállapodása Városüzemeltetési Bizottság ülésén. Szóba kerültek a Szegedi Közlekedési Kft. további menetrendi módosításai is.

Tovább finomhangolja az SZKT az átalakított trolirendszer menetrendjét, illetve a 4-es villamos vonalán kialakult vágányzár miatt is további változtatásokat eszközöl. Eszerint

  • Augusztus 31-éig a 4-es villamosvonalon forgalomszervezési okok miatt módosulnak munkanapi járatok Kecskés végállomásról történő indulási idejei, valamint egyes esetekben az Anna-kúti átszállás Tarján irányban a 3-as jelzésű villamosra biztosított.
  • Augusztus 19-éig az 5-ös trolik munkanapokon csúcsidőben 20 percenként közlekednek, a 6-os trolival összehangoltan. A 8-as és a 10-es vonalon a járatok szintén munkanapokon, csúcsidőben negyedóránként járnak.
  • A 9-es troli Lugas utcai, illetve a 19-es Tarján, Víztorony tér felőli indulásai is változnak.

(via Délmagyar)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.