Távozott főnök: Komjáti Zoltán is megy a süllyesztőbe?

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hogyan tudná Dorozsma képviseletét ellátni egy olyan jobbikos politikus, akinek pártját belháború feszíti szét és lassan atomjaira hullik?

A Jobbik belharcai odáig fajultak, hogy szerda este lemondott pártelnöki tisztségéről Jakab Péter.

A kiskundorozsmai időközi választás jobbikos jelöltjét, Komjáti Zoltánt kérdeztük, hogy mi a véleménye pártjának belháborújáról, és hogy mennyire fog ez kihatni ez kihatni az ő kampányára. Szokás szerint nem volt képes válaszolni a kérdésre.

Az Összefogás Szegedért Mozgalom képviselő-jelöltjét már korábban is kérdeztük a Jobbikon belüli viszályokról, amire akkor úgy válaszolt, hogy nem foglalkozik az országos politikával. Akkor még csak kibontakozóban volt a jobbikos botrány, tegnapra pedig már ki is robbant.

Kérdéseinkre választ még mindig nem kaptunk tőle. Amint megteszi, frissíteni fogjuk a cikket.

Kedden arról írtunk, hogy Komjáti Zoltán radar alatt repülhet, nem szervez igazán nyilvános programokat. Úgy tűnik, nyitott fülekre talált a cikkünk, mert nagyon “munkás képeket” posztolt közösségi oldalán. A jobbikos politikus a dorozsmai járdalapokat “újít fel”, de kérdés:

miért nem a szegedi városvezetéshez fordul ebben az ügyben?

Nem biztos, de elképzelhető, hogy Mihálffy Bélától irigyelte meg az akciót, aki valamivel több mint két hónapja hasonló posztot engedett el.

Mihálffy Béla már márciusban nekiált.

Borítókép: Komjáti Zoltán Facebook-oldala

Előző sztori

Radikálisan új megközelítésekre van szükség a foglalkoztatásban Szegeden is

Következő sztori

Mihálffy Béla: egészségügyi dolgozóink sorsa nem lehet politikai kérdés!