Politika

Távozott főnök: Komjáti Zoltán is megy a süllyesztőbe?

Távozott főnök:  Komjáti Zoltán is megy a süllyesztőbe?

2022. június 9., csütörtök
Távozott főnök:  Komjáti Zoltán is megy a süllyesztőbe?

A Jobbik belharcai odáig fajultak, hogy szerda este lemondott pártelnöki tisztségéről Jakab Péter.

https://szegedma.hu/2022/06/ennyi-volt-lemondott-jakab-peter-a-jobbik-elnoki-posztjarol

A kiskundorozsmai időközi választás jobbikos jelöltjét, Komjáti Zoltánt kérdeztük, hogy mi a véleménye pártjának belháborújáról, és hogy mennyire fog ez kihatni ez kihatni az ő kampányára. Szokás szerint nem volt képes válaszolni a kérdésre.

Az Összefogás Szegedért Mozgalom képviselő-jelöltjét már korábban is kérdeztük a Jobbikon belüli viszályokról, amire akkor úgy válaszolt, hogy nem foglalkozik az országos politikával. Akkor még csak kibontakozóban volt a jobbikos botrány, tegnapra pedig már ki is robbant.

Kérdéseinkre választ még mindig nem kaptunk tőle. Amint megteszi, frissíteni fogjuk a cikket.

Kedden arról írtunk, hogy Komjáti Zoltán radar alatt repülhet, nem szervez igazán nyilvános programokat. Úgy tűnik, nyitott fülekre talált a cikkünk, mert nagyon "munkás képeket" posztolt közösségi oldalán. A jobbikos politikus a dorozsmai járdalapokat "újít fel", de kérdés:

miért nem a szegedi városvezetéshez fordul ebben az ügyben?

Nem biztos, de elképzelhető, hogy Mihálffy Bélától irigyelte meg az akciót, aki valamivel több mint két hónapja hasonló posztot engedett el.

Mihálffy Béla már márciusban nekiált.

Borítókép: Komjáti Zoltán Facebook-oldala

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.